Top 5 SEO-Forskningsværktøjer

SEO-værktøjer er beregnet til at hjælpe webstedsejere og onlinevirksomheder med at optimere deres webstedsstruktur og indhold for bedre at svare på søgninger fra rigtige brugere. Disse SEO-værktøjer kan hjælpe med at identificere nye trafikmuligheder, titler & søgeord, muligheder for backlink og meget mere.

Google Search Console

Google Search Console kan hjælpe dig med at forstå, hvordan dit websted optræder. Det kan også bekræfte, at dine sider er blevet forbundet med målrettede søgeord. Søgeanalyseværktøjet kan prioritere de vigtigste sider for at vise fyldige resultater og rangere hurtigere. Værktøjerne kan også give dig direkte vejledning til at løse problemer med sideoplevelse. Derudover kan værktøjerne hjælpe dig med at køre SEO splittests, så du ved hvilke optimeringer der virker, og hvilke der skal arbejdes. Dette er en omfattende guide til brug af Google SEC.

Hvis du bruger Google Analytics, kan du overveje at bruge Google Search Console. Det er gratis og giver dig mulighed for at spore brugeradfærd, hvilket er en stor del af SEO. Værktøjet har mange fordele og er et godt sted at starte din SEO-strategi. Men hvis du ikke har en konto, kan du bruge din domænenavnudbyder. For at begynde at bruge Google Search Engine skal du have en Google-konto og et domænenavn.

For at komme i gang med Google Search Console skal du have en Google-konto og et domænenavn. Når du har oprettet en konto, skal du bekræfte, at din hjemmeside ejes af dig. Der er flere måder at verificere dette på. Den mest passende metode afhænger af størrelsen på dit websted og andre Google-programmer, der opretter forbindelse til dit websted. For eksempel, hvis dit websted ejes af flere personer, vil du måske bekræfte, at du ejer det pågældende domæne.

Ubersuggest

Selvom det ikke er det mest kraftfulde værktøj, er Ubersuggest en gratis søgeordsundersøgelse værktøj, der er værd at tjekke ud. Ikke alene kan du bruge det til at få en idé om, hvad dine konkurrenter laver, men det lader dig også bruge lange hale-sætninger, som er SEO-guld. Processen er enkel og ligetil, og du vil være i stand til at se præcis, hvad du skal gøre for at rangere for dine søgeord i Google.

Den gratis version af Ubersuggest giver SERP-resultater i realtid. Det kan endda give dig den estimerede trafik for de bedste websteder og vise dig, hvor mange sociale delinger disse websteder har. Derudover tilbyder værktøjet en domænescore for hver hjemmeside, baseret på antallet af backlinks. Som en bonus er Ubersuggest gratis, så du kommer ikke til at bruge en krone uden at få værdifuld søgeordsindsigt.

En anden fantastisk funktion ved Ubersuggest er dens evne til at analysere den første sides SERP for søgeord. Du kan se, hvilke hjemmesider der rangerer for de søgeord, du har indtastet, samt hvilke der klarer sig bedre end andre. På denne måde kan du beslutte, om det søgeord, du har valgt, er besværet værd. Du kan også se, hvor nemt eller svært det er at rangere for et specifikt søgeord i Google. Dette er en glimrende måde at beslutte, hvilke søgeord der er din tid værd.

Selvom du måske er bekymret for, hvordan du optimerer en given side for maksimal trafik, kan du bruge Ubersuggest til at få en idé om markedet og distributionsmetoderne. Det er vigtigt at bruge det strategisk og udnytte de muligheder, der er til rådighed. Ved at brainstorme med en ven eller kollega, vil du være i stand til at bestemme det maksimale antal ord dit indhold kan håndtere og vælge de bedste SEO-strategier til dit indhold.

Ahrefs

Ahrefs trafikstatistikker giver dig en idé om, hvor populær din hjemmeside er. Du kan sammenligne dit eget websted med andre websteder og se, hvilke der har den mest organiske trafik. Du kan også bestemme, hvilke søgeord der producerer mest trafik. Ahrefs leverer også et domæneanalyseværktøj, som lader dig undersøge, hvordan dit websted rangerer blandt sine konkurrenter. Dette er en kraftfuld funktion, og den vil hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan forbedre din SEO.

Værktøjet giver detaljerede oplysninger om dit websteds ydeevne på søgemaskineresultatsider (SERP’er). Det giver dig mulighed for at se, hvilke websteder der genererer mest trafik, rangeret efter domæneautoritet og har den højeste sideautoritet. Ahrefs er en fremragende mulighed for at måle din SEO-succes. Den gratis version giver dig adgang til Ahrefs’ søgeords- og måleværktøjer. For at forbedre din SEO bør du bruge premium-planerne.

Grænserne er ret generøse. Til “Lite”-planen på startniveau kan du maksimalt bruge 500 søgeord. På de næste tre niveauer stiger grænsen til 1500, 5000 og 10.000. Disse grænser er i overensstemmelse med dem for konkurrerende SEO-værktøjer. Den betalte version koster et månedligt gebyr. En gratis version af Ahrefs er tilgængelig for dem med mindre erfaring eller dem, der lige er startet inden for SEO.

MOZ

Moz.com har et søgeordsværktøj, der viser søgevolumen, organiske klikrater og søgeords konkurrenceevne. Keyword Explorer kan også hjælpe dig med at identificere nye og relaterede søgeord. Den integreres med SEMRush og giver dig mulighed for at filtrere efter konkurrenceniveau og søgevolumen. Moz Keyword Explorer kan også bruges til at finde ud af, hvilke søgeord dine konkurrenter bruger og se, hvor du står i SERP. Keyword Explorer giver dig mulighed for at eksportere data i en række forskellige formater.

En af de bedste dele ved Moz er dens crawler. Det scanner konstant dit websted for fejl og advarer dig om dem. Ud over at crawle tilbyder Moz Pro linkmuligheder og sideoptimeringsværktøjer til at hjælpe din SEO-indsats med at lykkes. Prisen afhænger af plantype og betalingsmetode. Du kan betale fra $99 til $999 pr. måned for en måned-til-måned plan eller $1.500 for et årligt abonnement.

Moz Pro er en opgraderet version af det grundlæggende værktøj. Værktøjet inkluderer SEO-værktøjer, herunder søgeordsplanlægger og linkudforsker. Du kan bruge søgeordsværktøjet til at finde nye links, spore mærkeomtaler og forbedre dit websteds placering. Moz leverer også et linkanalyseværktøj, som kan bruges til at optimere dit indhold og optimere din hjemmeside til søgemaskiner. Selvom Moz.com ikke tilbyder sine egne værktøjer til styring af linkopsøgende, kan du bruge Keyword Explorer til at finde og analysere nye links og søgeord.

Moz Local giver også søgeordsmetrics, der hjælper dig med at identificere og spore potentielle muligheder i din søgemarketingstrategi. For eksempel kunne en virksomhed, der ønskede at booste lokal organisk trafik gennem lokale søgeresultater, forbedre lokal SEO med 15 % på kun fire måneder. Holdet hos Moz Local var i stand til at implementere en strategi med fremhævede uddrag inden for 30 dage. Den samme strategi blev anvendt på Go Fish, da de skiftede domæne. Inden for ni måneder efter at have konverteret deres domæne til Moz Local oplevede virksomheden en stigning på 93 % i lokal organisk trafik.

Majestic

Du kan tjekke dine backlinks og SEO-kampagneydelse ved hjælp af Majestic.com. Hjemmesiden for webstedet har en hurtig link-rulleliste ud for hver URL, som lader dig springe direkte til Site Explorer. Du kan også lave en rapport eller tilføje et websted til dine kampagner. Dashboardet er mere nyttigt end søgefeltet og er et godt sted at starte. Du kan finde ud af mere om de forskellige værktøjer, du har til rådighed på Majestics hjemmeside.

Der er også avancerede rapporteringsværktøjer og rå backlink-downloads tilgængelige. Majestic SEO lader dig se historiske linkbuildingskampagner og et dashboard til overvågning af konkurrenter. Du kan også tilføje flere websteder til din kampagne. Der er endda værktøjer til at evaluere sværhedsgraden af ​​søgeordsforskning og hyppigheden af ​​backlinks. Der er endda en SEO-kampagneopdager til at hjælpe dig med at analysere flere websteder på én gang. Det er bestemt værd at tjekke ud! Bare husk at tjekke den gratis prøveversion af Majestic SEO for at se, hvordan den kan sammenlignes med andre SEO-værktøjer.

Majestics betalte plan har mange fordele, såsom API-adgang og en række onlineværktøjer. Den betalte plan inkluderer en komplet pakke af onlineværktøjer, mens den gratis plan giver én bruger adgang til alle værktøjerne. Du kan også abonnere på en betalt plan, hvis du leder efter en månedlig plan. Majestics månedlige planer er overkommelige og velegnede til lette brugere. Du kan nemt opgradere eller nedgradere din plan, når du er klar.

Majestic

SEMrush.com er et digitalt marketingværktøj, der hjælper dig med at administrere alle din virksomheds digitale marketingkampagner. Dens funktioner og fordele er meget værdifulde for digitale marketingfolk på alle niveauer, fra begyndere til erfarne professionelle. Brug af dette værktøj vil hjælpe dig med at skabe indhold, optimere dit websted til søgemaskiner og sikre, at dine besøgende får en fornøjelig oplevelse, når de besøger din hjemmeside. Værktøjerne, der tilbydes af SEMrush, hjælper dig med at forstå dine konkurrenter bedre og udvikle bedre marketingkampagner.

Det kan hjælpe dig med at finde relevante søgeord til din hjemmeside. Den analyserer over 100 domæner for at finde søgeord, der er relevante for dit indhold. Det vil give dig en liste over søgeord, synonymer og long-tail søgeord, alt sammen baseret på dit websteds indhold. Det vil også hjælpe dig med at skabe en bedre linkbuildingstrategi. Ud over at hjælpe dig med at forstå, hvilke søgeord der er mest relevante for dit websted, vil SEMrush også fortælle dig, hvilke søgeord der giver dig mest trafik.

Dets Keyword Magic Tool er et af de mest nyttige værktøjer i SEM. Det lader dig oprette kraftfulde masterlister, spore søgeordsydelse og se metrics i realtid. Det giver dig endda mulighed for at dele søgeordsforskning med kolleger. Du kan også integrere SEMrush med Google Analytics for at krydshenvise data om din organiske søgeeffektivitet. Værktøjet er gratis at bruge, og dets database indeholder 200 millioner ord. Det hjælper også Amazon-sælgere med at optimere deres produktlister til søgning på stedet.